Ons Bedrijf

Heeft u wat te stucadoren:
BEL VAN DEN HOORN 06-53499099

Stucadoorsbedrijf van den Hoorn is een vertrouwd adres voor al uw stucadoors- en afbouwwerkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat sinds 1997 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van pleisterwerk sausklaar, airless sauzen, betonlook afwerking, sierpleiter, spachtelpleister, special effects pleister, metalstuc afwerking, behangklaar, dunpleisterwerk, spuitpleister, lijsten, plinten, raapwerk, cement raapwerk, wandafwerking badkamer i.p.v. tegels of tegelklaar, buitengevel isolatie, diverse soorten afwerking buitengevels en betonlook vloeren.

Vertel ons over uw project en de diensten die u nodig hebt dan kunnen wij voor u een totaaloplossing aanbieden. Wij streven ernaar om al uw werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren met het beste resultaat.

Graag nodigen wij u uit in onze showroom om samen met u tot beslissingen te komen onder het genot van een kopje koffie.

Wij zijn een officieel Erkend Stucadoors- en Afbouwbedrijf en mogen het wettelijk beschermde logo Afbouwkeur voeren.
Tevens zijn wij in het bezit van het Ondernemersdiploma Stucadoors- en Afbouwbedrijf en hebben wij het diploma Algemene Handelskennis in huis, zijn wij VCA gecertificeerd en hebben de laatste cursussen gevolgd betreffende het aanbrengen van betonlook op wanden en vloeren zoals badkamers en keukens, aanrechtbladen keukens.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om ons te bellen, appen of te mailen om zo contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

> Lees hier onze privacy verklaring <

Afspraak maken

Heeft u interesse in onze diensten, of wilt u gewoon een keer langs komen in onze showroom? Maak dan vrijblijvend een afspraak! Afspraak maken of bel 0341-357376 | 06-53499099